Hipersenzibilno dijete

Nastavlja se ciklus psiholoških radionica u Vodnjanu, prva je sljedeće srijede

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Nastavljaju se psihološke radionice u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta – Università popolare aperta "Vodnjan-Dignano" i Društva psihologa Istre. Radionice provode psiholozi koji osim temeljnog obrazovanja iz psihologije imaju završene i različite psihoterapijske škole, a termin je svake treće srijede u mjesecu od 18 do 19.30 na adresi Portarol 31, Vodnjan (ulaz kroz voltu). 

Tema osme ovogodišnje radionice, na rasporedu u srijedu, 18. rujna, je "Hipersenzibilno dijete" psihologinje i geštalt psihoterapeutice pod supervizijom Marine Banko. Na radionici će polaznici saznati što znači hipersenzibilnost odnosno visoka osjetljivost kao crta temperamenta te koje sve prednosti i teškoće nosi, upoznat će se sa specifičnostima u odgoju visokoosjetljive djece kroz vlastite različite primjere i iskustva te dobiti konkretne alate i strategije za odgovaranje na posebne potrebe visokoosjetljive djece.

Na kraju radionice će svi dobiti priliku podijeliti svoje izazove u odgajanju ili radu s visokoosjetljivom djecom te će dobiti različite ideje i strategije kako se lakše nositi s izazovima. Radionica je namijenjena roditeljima i stručnjacima koji na bilo koji način rade s djecom.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, za sve radionice se potrebno prethodno prijaviti putem telefona 091/617-5014, 052/512-540 ili e-maila [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter