PSIHOLOŠKA RADIONICA

U Vodnjanu radionica na temu "Motivacija – kako ju pronaći i prepoznati?"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Nastavljaju se psihološke radionice u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan i Društva psihologa Istre. Radionice provode psiholozi koji osim temeljnog obrazovanja iz psihologije imaju završene i različite psihoterapijske škole, a termin je svake treće srijede u mjesecu od 18 do 19.30 sati na adresi Portarol 31, Vodnjan na ulaz kroz voltu.

Osmo ovogodišnje predavanje je na rasporedu u srijedu, 18. listopada, na temu "Motivacija – kako ju pronaći i prepoznati?", u sklopu obilježavanja Dana poduzetništva Hrvatske koja se obilježava 4. listopada. Svatko od nas ima potencijal da ostvari neke od svojih željenih ciljeva. No, ono što može u velikoj mjeri utjecati na konačan ishod je vještina (samo)motivacije. (Samo)motivacija predstavlja vještinu pojedinca da ustraje u ostvarivanju postavljenih ciljeva pronalazeći pogon u sebi, gradnjom radnih navika, odlaganjem trenutnog zadovoljstva radi dugoročne dobiti te zamjenjujući percepciju problema u izazov. Na ovoj radionici sudionici će imati priliku pronaći odgovor na pitanje "Zašto radim to što radim?" te kako imati što više "želim" , a što manje "moram" obaveza i situacija.

Radionica je namijenjena općoj populaciji s naglaskom na poduzetnike/ce i one koji to namjeravaju postati. Kako je broj sudionika ograničen, za sve radionice se potrebno prethodno prijaviti putem telefona 091 617 5014, 052/512-540 ili e-maila: [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter