uzbudljiv tjedan

Nove radionice u Udruzi Capybara

| Autor: Glas Istre
(Foto Udruga Capybara)

(Foto Udruga Capybara)


Prošli tjedan je bio uzbudljiv u Udruzi Capybara, od mnoštva aktivnosti za stolom do druženja na plaži, a aktivnosti se nastavljaju i ovaj tjedan. U srijedu su se paralelno igrali YuGiOh locals u prizemlju Kluba za mlade Poreč i Dungeons & Dragons kampanja B na katu.

Nakon krcate srijede u četvrtak se pomalo opet počela okupljati ekipa igrača Goa. U petak su se u avanturu upustili D&D-ovci kampanje C, a u subotu su se Capybare pridružile zbivanjima na Porečkom Delfinu s Cornhole Klubom Pazin te na opće oduševljenje prisutnih raširili ploče za Cornhole, dok se popodne u subotu ekipa okupila igrati društvene igre. U nedjelju su se okupili D&D avanturisti kampanje A.

Ovaj tjedan nastavlja se s bogatim sadržajem, danas u 17 sati održala se kreativna radionica izrade terena za D&D, dok je u subotu na rasporedu u 16 sati igraonica društvenih igara. Sljedećeg tjedna održat će se besplatna prezentacija "Sastavljanje i setup 3D printera za početnike" koju Udruga Capybara izvodi u suradnji s udrugom iNovigrad kojom se započinje ciklus radionica o 3D printanju i 3D modeliranju, povrh ostalih kreativnih radionica.

Aktivnost će se održati u utorak, 10. rujna, u 18 sati. Sve aktivnosti održat će se u prostorijama Kluba za mlade Poreč. Više informacija može se dobiti na [email protected].


Podijeli: Facebook Twiter