turnir na bijeci

Picigin se vraća u Medulin

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Novog lista)

(Arhiva Novog lista)


Udruga Galeb sutra na medulinskoj plaži Bijeca organizira turnir u piciginu. Okupljanje počinje u 14.30 sati u beach baru Havana, a prva utakmica je na redu u 15.30. Natječu se ekipe od maksimalno šest članova, a svim sudionicima osigurani su bonovi za piće, kao i popusti u Havani.

"Htio bih se zahvaliti u ime svih u organizaciji i svih posjetitelja turinira koji će uživati u omogućenom, našim pokroviteljima, Općini Medulin, Turističkoj zajednici i Kamenjaku, Marco Polo turističkoj agenciji i Marco Polo nekretninama na doniranim financijskim sredstvima, te naravno svim malim i velikim obrtnicima i poslovnim subjektima koji su donirali bogate nagrade za turnir da turnir bude jos bolji i bogatiji za posjetitelje. 
Pozivam stare i mlade, Medulince i Medulinke cijele općine Medulin i sve ostale ekipa da nam se pridruže 23. kolovoza u Medulinu na Bijeci, te da zajedno budemo dio jednog nezaboravnog turnira, ali i da svi zajedno vratimo Medulinski picigin nazad na Bijecu",  kazao je Josip Grgorović, jedan od organizatora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter