suradnja koja traje već 20 godina

FOTOGALERIJA / Djeca iz Dječjeg vrtića Crvenkapica posjetila Fužine

| Autor: Glas Istre


Od 24. do 28. lipnja polaznici DV-a "Crvenkapica" boravili su u Fužinama, uz pratnju osnivačicu Vivianu Salvaro, ravnateljicu Doris Perkov i odgojiteljicu Anu Petroni Smajkić.

Davne 2002. Viviana Salvaro započela je prekrasnu tradiciju cjelotjednog ljetovanja na koje idu djeca predškolci, avanturu koja obogaćuje dječja iskustva i život razvijajući samostalnost, sigurnost, bogata prijateljstva te ljubav kroz razne aktivnosti.

Tako su ove godine djeca prošetala poučnom stazom Leskom u NP-u Risnjak, prošla šetnicu jezera Bajer, posjetila špilju "Vrelo", provela vrijeme u adrenalinskom parku "Vrata" uz razne igre i voditelja Zorana, uspela se na vrh Petra Preradovića, vozila se vlakom od Fužina do Delnica gdje su posjetili i nahranili srnice te se počastili sladoledom, posjetili Muzej Zrinski, a za kraj proveli predivno jutro na raftingu Kupom uz ekipu "Gorskog toka". Vrtić je kroz godine stekao mnoga prijateljstva i predivnu suradnju s Fužinarcima koji su im ove godine i uručili priznanje za 20 godina dolaska.

"Iznimno smo ponosni i zahvalni za ovaj nemali uspjeh i predivna iskustva, što s mnogobrojnim suradnicima i Gradom Porečom kao direktnim suradnikom te sa svom našom djecom, prošlim generacijama i ovogodišnjom, zbog čije dobrobiti i ljubavi ova avantura zvana "Fužine" i sam Vrtić postoje i djeluju već 20 godina", poručuju iz DV-a "Crvenkapica".


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater