bogat program

Kreativno ljeto za djecu i mlade u POU Poreč: Besplatne radionice crtanja, kaširanja i kukičanja

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Pučko otvoreno učilište Poreč i ove godine priprema bogat ljetni program radionica i tečajeva za djecu i mlade, nudeći prilike za učenje, kreativno izražavanje i razvoj novih vještina tijekom ljetnih praznika. Zainteresirani mogu birati između idućih radionica - tečaja crtanja portreta, likovne radionice tehnike kaširanog papira i radionice kukičanja.

Tečaj crtanja portreta za djecu od 12 do 18 godina održava se do 4. srpnja, od 10 do 12 sati. Voditeljica Anita Pilat, mag. lik. um., vodi program kroz četiri susreta, fokusirajući se na usavršavanje tehnike crtanja portreta olovkom. Tečaj je namijenjen naprednim polaznicima, a prijave se primaju putem online prijavnice na stranicama Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

U sklopu likovne izložbe Annale, od 8. do 12. srpnja od 8 do 11 sati, održat će se likovna radionica kaširanja za djecu od 12 do 18 godina. Voditelj Valter Černeka, mag. art., vodit će djecu kroz tehniku kaširanog papira s ciljem stvaranja velikog reljefa inspiriranog temom 64. Annala, "Živjele životinje! …a što bi životinje rekle o nama?". Radionica uključuje zajednički posjet izložbi, analizu i razradu teme te likovne interpretacije koje će krasiti foaje Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Za sve koji žele naučiti kako izraditi čentrin iliti tabletić, koje je u posljednje vrijeme popularizirao Baby Lasagna, to mogu naučiti na radionici kukičanja. Radionica je namijenjena za djecu od 10 do 18 godina, a održat će se 17. i 18. srpnja od 18 do 19.30 sati. Voditelj Alen će djecu učiti osnovnim tehnikama kukičanja, potičući razvoj motoričkih vještina, kreativnosti, samopouzdanja, strpljenja i fokusa. Radionica je besplatna, a sav materijal osigurava Učilište.

Svi programi imaju ograničen broj mjesta, a prijave se primaju isključivo putem online prijavnica objavljenim na www.poup.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini