raznovrsne aktivnosti i iskustva

Dobre vijesti za roditelje s rovinjskog područja: Ima još slobodnih mjesta u Dječjoj ljetnoj koloniji

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Rovinj)

(Foto: Grad Rovinj)


Ovih je dana u Rovinju započela Dječja ljetna kolonija koju zajednički organiziraju Grad, lokalna Sportska zajednica i Ekomuzej Batana. Cilj ove inicijative je pružiti djeci nezaboravno ljeto ispunjeno raznovrsnim aktivnostima i iskustvima.

Kolonija se održava u prirodnom okruženju Park šume Zlatni rt gdje djeca imaju priliku stjecati nove vještine, razvijati pozitivan stav prema sportu, stvarati nova prijateljstva te unapređivati svoje socijalne vještine. Program potiče kreativno izražavanje, timski rad te upoznavanje kulturnih i prirodnih bogatstava Rovinja i okolice.

Program traje u smjenama po dva tjedna, od ponedjeljka do petka od 8 do 13 sati, a dobra je vijest za sve zainteresirane roditelje da ima još slobodnih mjesta u smjeni od 29. srpnja do 9. kolovoza.

(Foto: Grad Rovinj)(Foto: Grad Rovinj)

Program obuhvaća sportsko-rekreativne aktivnosti, likovne, kreativne, edukativne i zabavne radionice, predstave za djecu, posjet eko muzeju te izlet na rovinjske otoke, a tijekom dana o polaznicima kolonije skrbe voditelji i voditeljice s iskustvom u radu s djecom.

Kolonija je namijenjena djeci upisanoj u 1. razred do završenog 4. razreda osnovne škole, a pravo prvenstva imaju djeca s prebivalištem na području Rovinja.

Dodatne informacije i prijave moguće su putem mrežnih stranica Grada Rovinja ili putem adrese elektroničke pošte [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum