besplatan sadržaj

Poreč i ove godine organizira ljetni kamp za djecu s teškoćama u razvoju

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Poreč)

(Foto Grad Poreč)


Nakon lanjskog prvog izdanja ljetnog kampa prilagođenog za djecu s teškoćama u razvoju, Grad Poreč i ove je godine organizirao ovakav besplatan sadržaj za djecu s područja Poreča, polaznike Posebnog odjela Osnovne škole Poreč.

Do 7. srpnja djeca s teškoćama u razvoju uživat će u ljetnim aktivnostima i radionicama u prostoru hotela Valamar Pinia u Špadićima. Ove godine kamp pohađa sedmero polaznika koje prate asistenti. U fokusu će biti rad na njihovoj kreativnosti, glazbenim i sportskim aktivnostima, upoznavanje s prirodom i društvom, uključivanje u timski rad i brojne druge, sve pod stručnim vodstvom voditelja rehabilitatora.

Grad Poreč osigurao je asistente, stručne voditelje te voditelje glazbenih radionica, potrebne materijale, glazbenu kutiju i sportske rekvizite neophodne za održavanje radionica, te svakodnevnu dostavu svježeg voća, a svoju podršku dao je i Valamar ustupivši prostor i osiguravši topli obrok.

Riječ je o posebnom i inspirativnom projektu koji je skladu s predanošću inkluzivnosti i podršci svim članovima zajednice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater