Minicantanti

Dječji pjevački zbor labinske zajednice Talijana oduševio publiku na završnom koncertu

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Nakon niza koncerata u Labinu, Zagrebu, Novigradu te nedavno na Dubrovi Dječji pjevački zbor Minicantanti Zajednice Talijana „Giuseppina Martinuzzi“ Labin održao je u Malom teatrinu završni koncert pod nazivom „Benvenuto estate „ ili u prijevodu Dobrodošlo ljeto.

Pod vodstvom Sabrine Stemberga Vidak zbor je u nešto više od sat vremena izveo deset pjesama na talijanskom i hrvatskom jeziku te istravenetskom dijalektu i oduševio publiku koja ga je na kraju programa pozdravila dugotrajnim pljeskom.

Koncert je završio zajedničkom pjesmom 37 članova zbora sa njihovim roditeljima i ostalom publikom koji su otpjevali pjesmu Bruna Krajcara „Sve će biti dobro“.

Predsjednik Izvršnog odbora labinske zajednice talijana Tulio Vorano zahvalio se na kraju voditeljici i dirigentici zbora maestri Sabrini kao i malim pjevačima na izvrsno odrađenom koncertu a svim roditeljima na velikoj potpori. Vorano je istaknuo da se Labin može pohvaliti ovim zborom koji je osim što je zbor Zajednice Talijana i ansambl cijelog grada Labina koji je prepoznatljiv i šire.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater