nastavak programa

Hit-predstava "Tere i Luce" s Anjom Šovagović Despot i Natašom Janjić Medančić u četvrtak na Bembo Festu u Balama

| Autor: Glas Istre
(Snimila Nora Pulić)

(Snimila Nora Pulić)


Ovogodišnji 4. Bembo Fest – Festival malih formi nezavisnih kazališta nastavlja se u četvrtak 27. lipnja u Balama, a na programu je hit-predstava "Tere i Luce" u adaptaciji i režiji Marka Torjanca u kojoj glume Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić. Riječ je o triler komediji S. Evansa i M. Torjanca iz produkcije zagrebačkog Planet Arta. Predstava igra na Trgu Tomaso Bembo, početak je u 21 sat, a ulaz je slobodan.

- "Tere i Luce" govori o nama danas i kao svaka dobra komedija, uz puno zabave, pruža nam ogledalo. Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti obično, kao i sva prije njega, ali to je jutro zauvijek promijenilo njihove živote. Tere i Luce donose tešku odluku. Dobrodošli u triler komediju koja postavlja pitanje: "A što biste Vi učinili?", najavljuju iz Planet Arta.

Ovoljetni Bembo Fest – Festival malih formi nezavisnih kazališta održava se do 5. rujna u organizaciji Teatra Fort Forno, Općine Bale-Valle i Turističke zajednice Općine Bale-Valle, pod pokroviteljstvom Mon Perina d.d., a uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Istarske županije i Talijanskog instituta za kulturu. Bembo Fest, koji je od svog osnutka kazališni doprinos doživljaju Bala kao otvorenog mjesta za kreativni i kulturni dijalog, ove godine donosi 17 predstava. Uz slobodan ulaz, predstave igraju četvrtkom, a od 10. srpnja za najmlađe u sklopu Malog Bemba i srijedom, u 21 sat, na središnjem trgu u Balama.

Više informacija o programima Bembo Festa može se pronaći na društvenim mrežama – Facebook stranicama Teatra Fort Forno, te stranicama Općine Bale – Valle https://www.opcina.bale-valle.hr i Turističke zajednice općine Bale – Valle https://www.bale-valle.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter