inspiriran Istrom

Premium lifestyle magazin 100% Istria proslavio prvi rođendan u Roxanich Winery&Hotelu

| Autor: Gordana Čalić Šverko  
(Snimila: Gordana Čalić Šverko)

(Snimila: Gordana Čalić Šverko)


Pod lipanjskim zvjezdanim nebom Motovuna, u Roxanich Winery&Hotelu, magazin 100% Istria proslavio je svoju prvu godišnjicu izlaženja. Partneri magazina, poslovni suradnici te osobe iz javnog i kulturnog života Istre uživali su u atraktivnim prizorima baleta na vodi uz Roxanich vina, San Servolo piva, Bora Nera specialty kave i koktele Damijanić destilerije te uz funkysound za koji se pobrinuo DJ Neekshe.

Život, posao, uživanje

Projekt istarskog magazina kojeg je lani pokrenula zagrebačka marketinška agencija NoStressMarketing pod vodstvom Ivana Mikulića, a u suradnji sa novigradskom PR agencijom Premium Image Branke Mihaljinec, time je zaokružio prvu godinu. Riječ je o premium lifestyle magazinu koji se bavi isključivo temama, ljudima i događanjima iz Istre te na taj način pozicionira Istru kao top destinaciju za život, posao, ili naprosto, uživanje.

(Snimila: Gordana Čalić Šverko)(Snimila: Gordana Čalić Šverko)

- Magazin je to koji otkriva umijeće življenja, koji govori o stilu života i koji je inspiriran Istrom. A Istra je regija uspješnih priča i uspješnih ljudi koji vjeruju u svoje vizije i daju sve od sebe kako bi ih pretvorili u stvarnost. Istra je inspirirala mene i moju obitelj. Zaljubili smo se u nju i njene vrijednosti koje i sami živimo, rekao je direktor izdanja Ivan Mikulić. Najavio je kako je u sljedećem razdoblju ideja proširiti distribucijski doseg, koji danas seže do Austrije, sjevernog dijela Italije i Slovenije te južno sve do Grčke gdje su prisutni na charter flotama. Također, želja je trenutnu dvojezičnost, hrvatski - engleski, proširiti s dvostrukim brojem, odnosno, dodatnom talijansko-njemačkom verzijom.

Direktor izdanja Ivan Mikulić (Foto: 100% Istria magazin)Direktor izdanja Ivan Mikulić (Foto: 100% Istria magazin)

Dobrodošlicu uzvanicima zaželio je Mladen Rožanić, vlasnik hotela Roxanich, koji je istaknuo važnost ovakvih projekata. Direktor Turističke zajednice Motovun David Matković, naglasak je stavio na sjajnu mogućnost predstavljanja pojedinih destinacija unutar Istre.

- Svi mi koji radimo što u javnom sektoru, što u privatnom, težimo da Istra bude destinacija izvrsnosti, a ovaj magazin na najbolji mogući način to promovira, poručio je Matković.

Gradonačelnici

Rođendanskoj proslavi prisustvovali su gradonačelnici Umaga Vili Bassanese i Rijeke Marko Filipović te saborski zastupnik Dario Hrebak, kao i drugi gradonačelnici i načelnici te predstavnici turističkih zajednica iz Istre.

(Snimila: Gordana Čalić Šverko)(Snimila: Gordana Čalić Šverko)

U baletu na vodi predstavili su se Leni De Andrea Ladišić, učenica Plesnog centra Carlotta Grisi koja na jesen odlazi u jednu od prestižnih baletnih škola u svijetu, potom baletni duet Mirna Sporiš i Sebastijan Žeželić. Sporiš je bivša primabalerina HNK Zagreb i baletni pedagog, voditelj P. C. Carlotta Grisi, a Žeželić je plesač Salsa plesova iz P. C. Palladium, danas poznat kao plesač u pjesmi Baby Lasagne »Rim tim tagi dim«. U efektnom zajedničkom nastupu predstavile su se i polaznice Plesnog centra Carlotta Grisi - najstarija grupa i solistice Timea Katinić, Mateja Filipović - Sandalj i Leni De Andrea Ladišić.


Podijeli: Facebook Twiter