ovaj vikend

MangiaTorre street food festival u Taru: Bogata gastro ponuda i zabavni program

| Autor: Glas Istre
MangiaTorre street food festival

MangiaTorre street food festival


MangiaTorre street food festival održat će se u samom srcu Tara od 7. do 9. lipnja uz raznolik izbor street food delicija i atraktivan glazbeni program.

- Valamarov Mezzino Street Food donosi gastronomsku avanturu u kojoj se američka hrana susreće s čarima azijske kuhinje. Na festivalu će se moći uživati u velikom izboru gurmanskih burgera, pripremljenih na autentičnom BBQ smokeru. Majstori kuhinje gurmane će upoznati s raznolikošću azijskih začina i aroma, a ponuda će sadržavati i jela za vegetarijance koji su željni bogatih okusa i zdravih sastojaka, dok će Vegan Burger nuditi savršenu alternativu mesu.

Marmota Taqueria truck s meksičkim specijalitetima predstavit će se po prvi puta s ponudom jela koja su napravljena po tradicionalnim meksičkim receptima s modernim twistom. Burritosi, quesadille i tacosi zaštitni su znak ovog food trucka, a u meksičkim okusima ovoga će se puta moći uživati u centru Tara! Kroz jela na Capra Istrian street food trucku posjetitelji će imati priliku kušati tradicionalne istarske recepte pripremljene i prezentirane na inovativan način. Na njihovom meniju nalaze se ukusni zalogaji istarskih živopisnih imena kao što su Boškarin, Veli Jože ili Žgvacet, a najveći fokus je na kvaliteti istarskih namirnica i kreativnosti spajanja okusa.

Za sve sladokusce, u Taru će biti parkiran Ema ice cream sa svojim homemade sladoledom za koji sami pasteriziraju bazu i biraju okuse po vlastitim receptima. Osim klasičnih okusa poput vanilije, čokolade i lješnjaka, na svom trucku nude i voćne sladolede sa stopostotnim udjelom voća, a oni su ujedno veganski i bez glutena, prenose organizatori.

Glazbeni program počinje u petak kada nastupaju domaće snage energični Infinity band čiji repertoar oduševljava sve generacije. Subota je rezervirana za talijanski tribute band - Liveplay koji u svojim izvedbama gotovo zrcalno uprizoruje hitove, ali i stil alternativnog britanskog rock sastava Coldplay. U nedjelju na pozornicu stiže talijanski Bad Medicine – Bon Jovi Tribute Band koji nevjerojatno podsjeća na original u svakom detalju – zvukom, izgledom i stilom.

- MangiaTorre street food festival ovog će lipnja biti pravi mamac za domaće i strane posjetitelje. Festival nudi spoj vrhunske gastronomije i odličnog glazbenog programa, a s obzirom na raznovrsnu gastro ponudu i izvrstan program vjerujem kako će svatko pronaći nešto za sebe i uživati u Taru. Pripremili smo raznoliki sadržaj za sve generacije tako da izvrsne zabave zasigurno neće nedostajati, izjavila je direktorica TZ Tar-Vabriga Sanja Žužić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter