u fažani

"Svibanj na otvorenom": Bogat program koji uključuje razne aktivnosti, kulturne radionice i glazbene nastupe

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


U Fažani će se ovu subotu, 1. lipnja s početkom u 8 sati održati manifestacija "Svibanj na otvorenom". Program će se, uz razne aktivnosti, kulturne radionice i glazbene nastupe, izvoditi uz fažansku šetnicu, na plažama i u starogradskoj jezgri.

Od 8 do 9 sati na plaži Dječje igralište izvodit će se vježbe joge, a od 9 do 10.30 sati nordijsko hodanje (s početkom hodanja na Trgu Sv. Kuzme i Damjana), organizator je osigurao i štapove za hodanje.

Od 16 do 19 sati aktivnosti će se izvoditi na plažama. Na plaži MUP igrat će se stolni tenis, na plaži Valbandon pikado i golf te će biti organizirana i kreativna radionica. Na plaži Dječje igralište organizirat će se aktivnosti na stijeni za slobodno penjanje te boćanje. Na plaži Sjever (Badel) igrat će se badminton.

Od 19 do 22 sata na Trgu Sv. kuzme i Damjana program uključuje izložbu Ive Fonović o motivima novih vrata crkve Sv. Kuzme i Damjana, kreativne radionice i oslikavanje lica za djecu, potom nastup Društvo naša djeca Fažana s izvedbom "Poziv na ples" i za kraj Anu Grbac s Radionicom pravilne prehrane.

Za glazbu će se pobrinuti klapa "Ris" na Trgu Sv. kuzme i Damjana te Double Dose na Valbandonskoj plaži.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter