fešta povodom oproštaja od vrtića

FOTO / Predškolarci "Duge" i "Girotonda" posjetili Hotel Garden Istra

| Autor: Glas Istre
(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)


Predškolarci Dječjih vrtića "Duga" i "Girotondo" iz Umaga nedavno su posjetili Hotel Garden Istra gdje su sudjelovali u velikom gala partyju kojim su se oprostili od vrtića. Za mališane je pripremljen domjenak te pregršt igre i zabave u organizaciji animacijskog tima hotela.

U ovoj desetoj, jubilarnoj godini suradnje, svi ovi mališani su tijekom veljače i ožujka imali priliku posjetiti hotel Plave Lagune te se upoznati s radom na recepciji, kao i sa zanimanjima kuhar, konobar, sobarica i drugim zanimanjima u hotelijerstvu.

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

"Ponosni smo na suradnju s umaškim dječjim vrtićima, posebno jer nam je jako važna izgradnja kvalitetnog odnosa već od malih nogu. Želimo čvrsto biti prisutni u zajednici u kojoj poslujemo. U vremenu u kojem živimo, bitno je da istaknemo da je bavljenje turizmom i ugostiteljstvom izrazito vrijedno i važno zanimanje, a uz trud i rad na sebi, kroz različite edukacije, može biti i jako atraktivno", ističu iz Plave Lagune.

Ovaj događaj bio je sjajna prilika za djecu da se zabave, ali i da steknu nova iskustva te se upoznaju s različitim aspektima ugostiteljstva. 


Podijeli: Facebook Twiter