pou vodnjan

Psihološka radionica "Žene i moć"

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Vodnjan)

(Foto: Grad Vodnjan)


Nastavljaju se psihološke radionice u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan i Društva psihologa Istre. Radionice provode psiholozi koji osim temeljnog obrazovanja iz psihologije imaju završene i različite psihoterapijske škole, a termin je svake treće srijede u mjesecu od 18 do 19.30 sati na adresi Portarol 31, Vodnjan (ulaz kroz voltu). Tema četvrte ovogodišnje radionice, na rasporedu u srijedu, 20. ožujka, je "Žene i moć".

Profesorica psihologije Sabina Morosini Turčinović govorit će o položaju žena u društvu, o rodnim ulogama, o ženama u svijetu rada, poduzetništvu, politici te upravljačkim pozicijama, o socijalnoj moći i utjecaju žena. Postavit će se pitanje trebaju li muškarci rodnu ravnopravnost, a sve će biti interaktivno prezentirano kroz nekoliko kratkih vježbi i demonstracija. Radionica je namijenjena nastavnicima, poduzetnicima, donositeljima odluka i politika te mladima.

Kako je broj sudionika ograničen, za sve radionice se potrebno prethodno prijaviti putem telefona 091 617 5014, 052/512-540 ili e-maila: [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter