ulaganja

Sufinanciranje kulture: Labin osigurao sredstva za 14 programa

| Autor: Branko Biočić
Gradski orkestar Labin i voditelj Robert Mikuljan (Snimio Branko Biočić)

Gradski orkestar Labin i voditelj Robert Mikuljan (Snimio Branko Biočić)


Na temelju prijedloga Vijeća za kulturu Grada Labina labinski je gradonačelnik Valter Glavičić donio odluku o visini financijskih sredstava za programe i projekte iz područja kulture za 2024. godinu.

Odobrena su financijska sredstva za programe i projekte Galeriji Alvona u iznosu od 2.200 eura, Udruzi Gradski orkestar Labin u iznosu od 9.000 eura, Udruzi maškara Labinjonska kompanija - domoća folšarija za program »Maškarani Labin« u iznosu od 2.800 eura, Udruzi NEO Labin za program »Zvonka radost glazbe - NEO 2024.« u iznosu od 600 eura, Udruzi Kreativna akademija Labin za program »Likovno amatersko stvaralaštvo« u iznosu od 2.500 eura, Udruzi Arsia Art iz Raše za program »Labinjonska valiža« u iznosu od 600 eura.

Novac će dobiti i folklorna društva RKUD Rudar Raša za program »Čuvajmo naše ožonci« u iznosu od 800 eura te KUD »Đulistan« Labin za program »Bošnjačko sijelo« u iznosu od 1.200 eura. Akcent Studio Rabac za »Koncert Elis Lovrić: Kanat od mora« dobit će 1.200 eura, Udruga Labina Labin za program »Labina 2024.« dobit će iznosu od 9.000 eura a Katedra čakavskog sabora Labin, za program »Branitelji Labina i Labinštine« 700 eura.

Udruga Labin Art Express XXI, za program »Flux -Female digital Creativity dobiti će iznos od 2.200 eura. Udruga »IKS« Vinež za manifestaciju »Labin Fest« iznos od 500 eura a Hrvatsko društvo pisaca za manifestaciju Književna karika-Lit Link Festival isti iznos.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter