VIKEND U ROVINJU

Predstavljanje knjige i radionice "Stvoreni za kretanje"

| Autor: Glas Istre
(Foto Sportska Zajednica Rovinj)

(Foto Sportska Zajednica Rovinj)


Ovog vikenda u Domu Kulture u Rovinju održano je predstavljanje knjige prof. Tomislava Dolušića "Stvoreni za kretanje". Nakon 30 godina sportske i trenerske karijere te 15-godišnjeg predavačkog iskustva na raznim edukacijama iz područja zdravlja i fitnessa svoje je znanje podijelio u ovoj knjizi na što jednostavniji i praktičniji način.

Knjiga sadrži 350 stranica i nudi veliki broj funkcionalnih vježbi, uz šest kompletnih trening programa s vlastitim tijelom i sa girjom. Naglasak je na disanju i pokretu, te također sadrži savjete i planove prehrane za dugovječnost koje je opisao nutricionist Branimir Dolibašić.

U subotu u dvorani Judo kluba održana je radionica o funkcionalnom treningu te o "Born 2flowu" i "Hard body" trening sustavu. Bilo je riječi kako na prirodan, jednostavan, zdrav i učinkovit način prakticirati vježbe i kako doći do optimalnog zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti. Na kraju radionice svi prisutni dobili su diplome o sudjelovanju.

(Foto Sportska Zajednica Rovinj)(Foto Sportska Zajednica Rovinj)

Organizator događanja bila je Sportska Zajednica Grada Rovinja u čije se ime svim sudionicima zahvalio tajnik zajednice Roberto Krevatin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter