PULA

Pulski SDP izbora se ne boji: Jedini gubitnici su stanovnici Pule

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


SDP se izbora ne boji, niti se ikada bojao, a odluke o podnošenju ostavki vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Pule donijet će Predsjedništvo i Gradski odbor te stranke, a bilo bi korektno prema građanima da se, osim vijeća, biraju gradonačelnik i njegovi zamjenici, priopćili su iz pulskog SDP-a.

Predsjednik pulskog SDP-a Igor Belas u priopćenju za javnost u četvrtak ističe kako nije jasno zašto se izbori nisu predložili ili zahtijevali kad se glasovalo o proračunu.

"Mi smo i tada bili spremni za iste, samo što je tada vladala velika želja za prihvaćenjem proračuna koji smo i mi na kraju podržali jer su neke stvari u njemu u skladu s našim politikama", istaknuo je predsjednik pulskog SDP-a Igor Belas.

Dodao je kako je time Pula "izgubila još dragocjena puna tri mjeseca ni na što, a problemi se gomilaju iz dana u dan".

"Jedino nam je zanimljivo kako aktivnosti gradonačelnika Zoričića i gradonačelnika Puljka sasvim slučajno koincidiraju s anketnim istraživanjem koje je provedeno upravo za Pulu i Split. Bilo izbora ili ne bilo, ovdje su jedini gubitnici stanovnici Pule jer grad naočigled svih propada", zaključili su u pulskom SDP-u.   

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter