IZBORNA VEČER

IZJAVE IZ POJEDINIH STOŽERA: Raspudić oduševljen, Glavašević zabrinut zbog rezultata desnice

| Autor: Glas Istre

Hrvoje Zekanović iz Domovinskog pokreta rekao je da vjeruje da će rezultati Domovinskog pokreta na koncu biti i bolji.

"Dokazali smo da ljudi prepoznaju naš rad. Iznenađuje me dobar rezultat HDZ-a no to su izlazne ankete i siguran sam da će oni biti lošiji kako vrijeme bude prolazilo, rekao je Zekanović.

Nino Raspudić iz Mosta je vidno oduševljen. 

"Ako ovo ostane ovako mi smo vrlo blizu i drugog mandata u 2. jednici, a nismo daleko ni od drugog mandata  u prvoj. Jako smo zadovoljni. Mi predstavljamo jednu mladu, novu Hrvatsku, zahvalio bi se i masi mladih volontera. Nećemo komprimitirati ideale te mlade Hrvatske i pristajati na trule kompromise gdje bi izdali vrijednosti politike za koju se zalažemo. Mi imamo svo ovo vrijeme ovog svijeta, nas zanima i vlast", rekao je Raspudić.

Marijana Puljak, čelnica Pametnog, rekla je da su jako zadovoljni i nadaju se da će se izlazne ankete preliti i u mandat i nakon službenih rezultata.

Bojan Glavašević iz lijevo-zelene koalicije Možemo i partnera rekao je da su ostavili srce gdje god su išli.

"Treba pričekati službene rezultate, no ovo je vrlo ohrabrujuće za nas kao novi pokret. No ono što je jako zabrinjavajuće je rezultat koji je ostvarila krajnja desnica. To su za Hrvatsku jako, jako loše vijesti. Dakle, nema prostora za trijumfalizam", rekao je Glavašević.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter