ZATOČENI U BRAKU S ULJANIKOM

FOTO/VIDEO VRIJE U 3. MAJU Radnici pred direktorovim uredom; sindikalisti ne znaju za nagrade članovima NO-a

(S. JEŽINA)

(S. JEŽINA)


Taj brak s Uljanikom, ističu radnici, riječkom brodogradilištu nije donio ništa dobro jer je od potpuno saniranog poduzeća i 847 milijuna kuna na koje je 3. maj imao pravo u restrukturiranju došao u situaciju da se već godinu dana na riječkim navozima ne može ništa raditi jer nema novaca za nabavku potrebnog materijala i pokriće ostalih troškova proizvodnje

Štrajk u riječkom brodogradilištu 3. maj danas je nastavljen.

NOVO! 12:15 Vrije u 3. maju. Radnici riječkog brodogradilišta spontano su se okupili pred vratima ureda direktora Maksimiliana Percana tražeći odgovore.

Evo kako je to izgledalo:

štrajk u 3. maju, 3. maj, štrajk, Snimila: Orjana ANTEŠIĆ

štrajk u 3. maju, 3. maj, štrajk, Snimila: Orjana ANTEŠIĆ

NOVO! 11:15 Dio radnika riječkog brodogradilišta zajedno sa svojim sindikalistima došao je na glavnu portu 3. maja uz poruku svima odgovornima i svima koji odlučuju o sudbini ovog brodogradilištada da "oni nisu rušilačka snaga niti su za nerede, ali da bi od početka idućeg tjedna ukoliko se ne pronađe neko rješenje scenarij mogao biti posve drugačiji".

štrajk u 3. maju, 3. maj, štrajk, Snimio Anto RAVLIĆ

Radnici 3. maja istaknuli su da oni samo žele raditi i za to primiti plaću, a za nastalu situaciju najviše krive Upravu Uljanika i uopće odluku da 3. maj uđe u sastav Uljanik Grupe.

Taj brak s Uljanikom, ističu radnici, riječkom brodogradilištu nije donio ništa dobro jer je od potpuno saniranog poduzeća i 847 milijuna kuna na koje je 3. maj imao pravo u restrukturiranju došao u situaciju da se već godinu dana na riječkim navozima ne može ništa raditi jer nema novaca za nabavku potrebnog materijala i pokriće ostalih troškova proizvodnje. (Orjana Antešić/NL)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter