RAZGOVOR ZA N1

DIJANA ZADRAVEC O RAZGOVORU S MINISTROM: "To je skandalozna snimka Vilija Beroša. On me duže vrijeme omalovažava". OTKRILA JE I TKO JE TREĆI ČOVJEK KOJI SE ČUJE

| Autor: Glas Istre
Dijana Zadravec lijevo od premijera Andreja Plenkovića

Dijana Zadravec lijevo od premijera Andreja Plenkovića


Dijana Zadravec, zamjenica ravnatelja zagrebačke bolnice Sestre milosrdnice, u razgovoru za N1 rekla je da je ministar zdravstva Vili Beroš bez njenog znanja snimao njihov razgovor, koji je izašao u javnost.

"To je skandalozna snimka Vilija Beroša. Od njega sam duže vrijeme omalovažavana jer ukazujem na koruptivne radnje u bolnici. Interesnim skupinama je očito u interesu da ostanu na svojim pozicijama", rekla je Zadravec.

Podsjetimo, na snimci se Zadravec i Beroš prepiru jer ona tvrdi da je natječaj za ravnatelja bolnice u kojoj radi namješten, a on tvrdi da ne zna i da je tu nemoćan. I Zadravec se kandidirala za to mjesto. 

Podsjetimo, HDZ-ovka Dijana Zadravec postala je poznata široj javnosti nakon što je početkom godine policija došla u bolnicu nakon dojave da je došlo do fizičkog sukoba nje i zaposlenice Mie Primorac, zadužene za EU fondove.

Zadravec tvrdi da nije bilo fizičkog obračuna, da je Mia Primorac namjestila jedan natječaj i da od tada traju pritisci na nju sa svih strana.

"Od tad me se proganja", rekla je Zadravec.  

Otkrila je i tko je treći čovjek koji se čuje na kraju razgovora, prije poklapanja slušalice, koji kaže Berošu "pošalji mi to".

"To je državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Tomislav Dulibić", rekla je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter