poduzetnički inkubator hubbazia

Turizam se prilagođava kućnim ljubimcima. Opatija ima prilike postati raj za pet friendly proizvode i usluge

| Autor: Novi List
(Foto: Luigi Opatija)

(Foto: Luigi Opatija)


U utorak je u opatijskom poduzetničkom inkubatoru Hubbazia održan panel s ciljem poticanja svijesti o pet-friendly okolini te o važnosti proizvoda i usluga u turizmu koji je prilagođen kućnim ljubimcima.

Organizatori događanja su bili stručnjaci tvrtke Coco’s management  pod voditeljskom palicom Valentine Jonjić, a gosti panela su bili Petar Aračić iz tvrtke Fast Review, te Rose Marie Šturlić Raspor, direktorica hotela iz Liburnia Riviera Hoteli grupacije. 

U uvodnom izlaganju Valentina Jonjić predstavila je uspjehe svoje tvrtke iz Ike, a zainteresirana publika imala je prilike čuti praktične savjete o tome kako stvoriti atmosferu dobrodošlice za ljubimce i njihove vlasnike, koji su proizvodi trenutno aktualni na tržištu te kako s malim ulaganjima stvoriti veliki učinak na zadovoljstvo gosta.

Rose Marie Šturlić Raspor istaknula je važnost Opatije kao pet-friendly destinacije, a vlastitim primjerom dočarala je koliki pozitivan utjecaj na poslovanje imaju društvene mreže i recenzije zadovoljnih vlasnika kućnih ljubimaca. U svom izlaganju približila je publici poslovne uzance njezine tvrtke vezane za kućne ljubimce te kako su uspješno implementirali pet-friendly pristup u svoje poslovanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter