PULSKA NOVA VERUDA

Počela prodaja stanova nadstandardne kvalitete

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Stambeni kompleks Vidikovac Residence

Stambeni kompleks Vidikovac Residence


Početkom godine na Novoj Verudi počela je gradnja stambenog kompleksa Vidikovac Residence koji će u najpoželjniji dio Pule smjestiti stanove nadstandardne kvalitete.

Najbolja kvaliteta

- Izgradnja napreduje jako brzo i vrlo smo zadovoljni napretkom, rekao je za Glas Istre voditelj projekta Vedran Ferlin i nastavio - Oni koji se odluče za kupnju stana u kompleksu Vidikovac Residence dobit će najbolju kvalitetu jer takvih stanova u Puli, jednostavno, nema.

Stambeni kompleks Vidikovac Residence

Prema Ferlinu, nekoliko je čimbenika koji izdvajaju stanove Vidikovac Residence od ostalih. Svi stanovi imati će podno grijanje i toplu vodu putem toplinske pumpe, dakle vrlo niske režijske troškove, uz potpuni komfor - talijanski parket velikih dimenzija koji je laserski sedam puta lakiran, prvoklasne talijanske pločice te klima uređaje u svakoj sobi sa samo jednom vanjskom jedinicom po stanu. Vanjske jedinice smještene su na krovištima “da nigdje ne kvare izgled pročelja fasade”. Na taj način i sam servis osiguran je bez potrebe ulaska u stanove.

Ugodan i zdrav boravak

Tu su i prvoklasni Schindler liftovi u svakom ulazu, protupožarna i protudimna vrata, troslojna stakla, elektromotori na svim otvorima, fasada s kamenom vunom sa završnom silikon fasadom te još mnogo sitnica i detalja koje utječu na ugodan i zdrav boravak.

Stambeni kompleks Vidikovac Residence

Dodaje da se u izgradnji samog kompleksa vodilo računa i o orijentaciji svakog ulaza i stana te veličinama otvora kako bi se stanarima osigurala privatnost i najveća moguća količina sunčeve svjetlosti tijekom dana.Brinulo se i o zvučnoj izolaciji pojedinačnih stambenih jedinica, a ističe da i svaka od njih ima izlaz na veliku terasu ili vrt u prizemlju.

Uspješna pretprodaja

- Naravno da smo mislili i na okoliš. Vanjski natkriveni parking nudit će i utičnice za buduće punjenje električnih automobila, primjerice - cijeli kompleks imati će A-certifikat, najučinkovitije korištenje energije, dodaje Ferlin. Čini se da se promišljeno planiranje isplatilo jer je pretprodaja stanova bila vrlo uspješna.

- Rezervacije smo prikupljali oko devet mjeseci, sve do veljače ove godine, rekao je voditelj prodaje Jaka Petek, a za to vrijeme prodali smo značajan broj stanova. Predugovori su već potpisani, čime je pretprodaja zaključena.

Stambeni kompleks Vidikovac Residence

Po mišljenju Peteka, buduće stanare privukla je kvaliteta projekta jer su ovi stanovi stvarno iznad standarda. U Puli takvih stanova nema. Osim toga, kompleks se nalazi na odličnoj lokaciji - u blizini Marine Veruda, gradskih plaža i obilaznice - bolja lokacija teško je zamisliva.

Prema riječima Ferlina i Peteka, izgradnja kompleksa Vidikovac Residence napreduje vrlo brzo. Prema sadašnjim prognozama, desni dio kompleksa bit će završen u lipnju 2023. godine, a lijevi nekoliko mjeseci kasnije.

Prodaju stanova u projektu Vidikovac Residence vodi agencija za nekretnine Premium nekretnine. Više informacija dostupno je na web stranici

www.vidikovac-residence.hr

na e-mail adresi

[email protected]

ili na broju telefona

+385 91 903 2428.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter