CROATIA YACHT SHOW

Po prvi put u Hrvatskoj će se održati sajam luksuznih super-jahti

| Autor: Hina
(Foto: Croatia Yacht Show)

(Foto: Croatia Yacht Show)


U Zadru će se početkom listopada održati prvo izdanje "Croatia Yacht Showa", sajma luksuznog čartera u organizaciji Yachtmaster Group i uz podršku ministarstava turizma i sporta te mora, prometa i infrastrukture, grada Zadra, Zadarske županije i njihovih turističkih zajednica te Svjetske udruge za jahting - MYBA.

Croatia Yacht Show će se održati od 1. do 3. listopada u Zadar Cruise Portu. Kako ističe organizator, taj prvi sajam super-jahti, na kojem će biti predstavljeno više od 60 super-jahti čije tjedne cijene dosežu i 550.000 eura, i to odmah nakon završetka najluksuznijeg svjetskog sajma jahtinga Monaco Yacht Showa, trebao bi dati novi zamah razvoju luksuznog turizma u Hrvatskoj i regiji, kao i priliku za promociju Hrvatske. 

Svoje jahte izložit će najistaknutije tvrtke iz svijeta nautike, a među izlagačima u Zadru će biti i IYC Yachts, Expersea Superyachts, Sanlorenzo Yachts i brojni drugi.

Organizator ističe i da će Croatia Yacht Show postati i prvi sajam tog tipa u svijetu na kojemu će poslovni posjetitelji moći unaprijed dogovoriti sastanke, obilaske i razgled jahti u zadarskoj luci. Dio sajma će biti otvoren i za građane. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater