Love of Magdalena

Film Puležanke Ive Kevra nominiran za najbolji kratki u Los Angelesu

| Autor: Mladen Radić
(Promo)

(Promo)


Film pulske glumice i redateljice Ive Kevra "Love of Magdalena" nominiran je za najbolji kratki film godine u Los Angelesu na Annual Independent Shorts Awards i prikazat će se 14. rujna u Regal LA Live u središtu Los Angelesa.

Film je na njihovom Independent Shorts Awards mjesečnom izdanju u lipnju dobio Honorable Mention za najbolju glumicu i Silver Award za najbolju originalnu muziku.

Jedan od filmaša koji će posjetiti festival je Jamal McLemore koji je radio u razvojnom odjelu na Universal Studios i na uredničkoj postprodukciji dugometražnog filma uključujući "Igre gladi", "Kolovoz u okrugu Osage", "Rat zvijezda: Posljednji Jedi", i "Avatar: put vode". Cijeli događaj će ispratiti NTD Televizija u njihovoj emisiji "Right on LA" koju vodi Ruby Lovell, a radi se o zabavnom i vedrom showu.

Kevrin film je do sada osvojio 17 nagrada i 13 nominacija. Priča je to o Magdaleni koja se bori sa svojim osjećajem krivnje nakon suprugove smrti. Riječ je o svijetu žene oboljele od paranoidnih zabluda, onesposobljene da razlikuje stvarno od nestvarnog, tragično zavedene psihičkom bolešću do gubitka djeteta. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter