NOĆNI NAPAD

Ubijena dva crnogorska mafijaša u Ateni. Jedan od njih je koristio i hrvatsku putovnicu!

| Autor: Portal Glas Istre

Stevan Stamatović i Igor Dedović, koji su navodno bili članovi sve poznatijeg mafijaškog klana iz Crne Gore, onog škaljarskog, ubijeni su sinoć u Ateni.

Dogodilo se to tako da su sjedili u restoranu s obiteljima kad je na njih netko pucao.

Škaljarski klan postao je poznat i u Hrvatskoj kad je prošle godine otkriveno da su neki pripadnici te skupine koristili hrvatske dokumente, a među njima je bio i Igor Dedović.

Kako piše Jutarnji list policija je tada privela Nusreta Seferovića, 49-godišnjaka za kojeg se sumnja da je bio glavni šef grupe koja je nabavljala i izrađivala originalne putovnice za pripadnike srbijanskog Zemunskog klana te pripadnike crnogorskih klanova Škaljara i Kavčana.

Kratka povijest škaljarskog klana kaže da su nastali 2014. kad su se kriminalci u Boki Kotorskoj podijelili u dvije ekipe nazvane po prigradskim naseljima Škaljari i Kavač. Nastao je rat koji bjesni i danas i do sada je odnio oko 30 života. 

Dedović je navodno jedan od vođa Škaljaraca, a poznat je i kao vlasnik lanca pizzerija Pronto, te ga se povezivalo s više poslova šverca droge, kao i s više pucanjava, u kojima je bio ili napadač, ili napadnuti. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter