opet isto pitanje

Ima li Superkup Istre uopće smisla dok traje sezona?

| Autor: Boris Vidulin
(Snimio Boris Vidulin)

(Snimio Boris Vidulin)


BIla je to utakmica bez posebnog naboja, u posve prijateljskom tonu, iako je bilo malo nervoze izazvano vrućinom i manjkom snage. Nije niti trebalo biti drugačije, utakmice Supekupa su izgubili draž s obzirom da je razlika u kvaliteti velika već nekoliko godina. Priznat će to i sam trener Jadrana Dalibor Šuran.

Nužna pojačanja

- Ne vidim neki posebno smisao odigravanje ovakvih susreta iz više razloga, posebno što se dogodio tako kasno. Nama je ovo bila »generalka« pred početak sezone i sigurno je da smo htjeli igrati s jačim protivnikom, a isto tako prvih nekoliko kola vjerojatno igramo na domaćem terenu pa smo i u subotu to htjeli, ali eto, nije se dogodilo. Odradili smo tih devedeset minuta, nitko se nije ozlijedio i to je ono što me veseli. Iskreno rečeno, nisam vidio ništa novog, nas ionako nema puno pa igramo uglavnom u istom sastavu, nema tu puno kemijanja. Nisam zadovoljan nekim stvarima, možda smo bili malo previše nonšalantni u zadnjoj liniji, olako prepuštali loptu protivniku i imali kriva dodavanja, ali sigurno je da ćemo to ovaj posljednji tjedan popravit. Ponavljam, nema nas puno pa mogu reći da će to biti sastav i za prvo kolo, eventualno dvije izmjene jer smo igrali sa samo tri mlađa igrača, a trebaju nam četiri i nadam se kako će se oporaviti Aboubacar Bamba i biti u konkurenciji za subotu - reći će trener Jadrana, koji priželjkuje još pokoje ime prije prvog kola u SuperSport Druge lige.

Nije želio otkriti imena, samo pozicije koje smatra deficitarnim.

-Treba nam jedan napadač i jedan središnji branič, a kako smo trenutno u pregovorima s dvojicom nogometaša, vjerujem da će barem jedan od njih »sletjeti« na Veli Jože i pojačati konkurenciju.

Neslužbeno se može saznati kako se radi o dvojici igrača iz Nigerije. Prvi je Akinola Basit Jabita, 21-godišnji napadač koji je trenutno registriran za Opatiju, redovito trenira s njima, ali nije u konkurenciji za prvenstvene susrete. Drugo ime je Johnson Marshal, 34-godišnji pulski zet koji je igrao i za Uljanik, a posljednju je sezonu odradio u Opatiji.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter