ŽELE OBRANITI NASLOV

Pikado klub Rudar Labin, prvak Prve Istarske pikado lige, u novu sezonu ulazi s novim vodstvom

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Ovoga tjedna Pikado klub Rudar započinje sa službenim natjecanjima u okviru Prve Istarske pikado lige i to kao branitelj naslova. Protekle sezone ekipa PK Rudara ponovno je demonstrirala kvalitetu na županijskom nivou, osvojila premijernu prvoligašku sezonu, županijski kup a imala je i najboljeg igrača prve lige, Matea Tenčića.

Novina je da se nakon pet godina od osnutka, promijenilo vodstvo kluba. Na osobni zahtjev s mjesta predsjednika i dopredsjednika odstupili su Andrea Poldrugovac i David Juričić, te su vodstvo kluba preuzeli Mario Gobo kao predsjednik i Dražen Čakarun kao dopredsjednik kluba. U proteklih pet godina, klub je ostvario iznimne rezultate od kojih treba naglasiti osvajanje sva tri županijska ranga ligaških natjecanja, trostruko osvajanje županijskog kupa, i kruna u vidu osvajanja ekipnog naslova prvaka Hrvatske u disciplini 501 MO 2022. godine.

Ne treba zaboraviti i brojna pojedinačna odličja na županijskim i državnim Masters natjecanjima što je garancija da se od Pikado kluba Rudar i članova kluba i u narednom periodu mogu očekivati veliki rezultati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter