PROGLAŠENI NAJBOLJI SPORTAŠI GRADA LABINA ZA PROŠLU GODINU

Judaš Edib Jagodić i rukometašica Natali Zahtila i ŽRK Rudar dobili su najviše glasova

| Autor: Branko BIOČIĆ
Edib Jagodić i Natali Zahtila

Edib Jagodić i Natali Zahtila


U organizaciji Sportske zajednice Grada Labina u Sportskom centru Franko Mileta održano je svečano proglašenje najboljih sportaša Labina za 2022.godinu.

Za najuspješnijeg sportaša proglašen je Edib Jagodić iz Judo klub „Ippon“ koji je dobio 11 glasova ocjenjivačkog suda a za najbolju sportašicu Natali Zahtila, iz Ženskog rukometnog kluba „Rudar“ sa 14 glasova.

Najuspješnija momčad ili ekipa je Ženski rukometni klub „Rudar“, seniorke, sa 19 glasova. U mlađim uzrasnim kategorijama za najuspješniju momčad ili ekipu proglašeni su juniori NK „Rudar“ koji su dobili 11 glasova.

Najveća muška sportska nada je David Sandić, Biciklistički klub „Albona 1921“ sa 20 glasova a najveća ženska sportska nada Annika Marić, Ženski rukometni klub „Rudar“ koja je dobila 21 glas. Najuspješniji trener je Diego Datos, trener labinskih rukometašica koje su trenutačno vodeće u drugoj ligi zapad, a prošle su godine bile viceprvakinje, dobio je 13 glasova.

ll

Dodijeljena su i posebna priznanja a dobili su ih Emil Mujkić, KBK „Budokai Labin“ za 1. mjesto na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, Pikado klub „Rudar“, za osvajanje ekipnog naslova prvaka Hrvatske u konkurenciji drugih županijskih liga, Konjički klub „Astra“ za 20 godina postojanja i rada. Triatlon klub „Albona Extreme“, za 20 godina postojanja i rada, Planinarsko društvo „Skitaci“ za 30 godina postojanja i rada, Boćarski klub „Rudar Labin“ za 60 godina postojanja i rada.

Nagradu za životno djelo dobio je Josip „Bepi“ Faraguna, dugogodišnji trener u Kick boxing klubu Budokai Labin. U glasovanju je sudjelovao ocjenjivački sud od 21 člana sastavljen od novinara, članova Izvršnog odbora sportske zajednice, sportaša ,sportskih djelatnika i predstavnika Grada Labin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter