MALO LIJEVO, MALO DESNO

SANACIJA KOLNIKA Idućih mjesec dana poseban režim vožnje vrijedit će i u Ulici Monte Paradiso na Vidikovcu. MOĆI ĆE SE SAMO UZBRDO

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
(Zvjezdan STRAHINJA)

(Zvjezdan STRAHINJA)


Netom započela sanacija kolnika u Ulici Monte Paradiso u režiji poduzeća Cesta trajat će mjesec dana, a ovisno o radovima, uzbrdo će se voziti lijevom ili desnom stranom ulice. Tim će smjerom voziti i autobusi Pulaprometa, dok će za Vinkuran i Premanturu prometovati Palisinom ulicom.

Podsjetimo da je u blizini još uvijek otvoreno gradilište kružnog raskrižja Rizzijeve i Voltićeve ulice, zbog čega se za Vidikovac već koriste razni obilazni pravci - iz Radićeve ulice se do Voltićeve stiže preko Budicinove, Krležine i Meštrovićeve, a vozače koji su u donji dio Rizzijeve ušli sa zaobilaznice, signalizacija će brzo usmjeriti u Palisinu ulicu.

I Ulica Monte Paradiso služila je kao jedan od upotrebljivih obilaznih pravaca, ali od ovog tjedna je na usluzi samo onima koji se penju na Vidikovac. Tko se s "rajskog brda" želi spustiti s njegove južne strane, morat će to učiniti preko ulica Vidikovac i Palisine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter