KAKO JE UŠAO VIRUS?

LIBERO TUPAJIĆ, najpoznatiji pulski mesar, za Glas Istre otkriva svoje sumnje o tome KAKO JE KORONAVIRUS UŠAO U NJEGOVU MESNICU

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Slobodan Libero Tupajić, vlasnik najpoznatije pulske mesnice Libero, u kojoj se pojavilo pet slučajeva koronavirusa, kaže da je i prije tih slučajeva jedan njegov djelatnik bio u samoizolaciji, ali iz drugih razloga. No, napominje da tom djelatniku nikad test nije bio pozitivan te se vratio na posao kad su epidemiolozi to dozvolili.

Dodaje da se u mesnici pojave kupci koji jednostavno odbijaju nositi masku, no ipak ih nitko ne može odbiti uslužiti jer je nošenje maske preporuka, a ne obaveza.

- I na taj način moglo doći do pojave virusa u mesnici, kaže Libero i dodaje:

- Hvala svim klijentima i suradnicima na dosad ukazanom povjerenju i nadam se da će imati jednako povjerenje u nas i našu kvalitetu mesa kad budemo opet otvoreni. Jer, budimo realni, korona je globalna prijetnja i opasnost, a ne neki izolirani incident koji se dogodio samo u našoj mesnici. Ovakve stvari, ako se ne budemo još strože pridržavali propisanih mjera zaštite, mogu se dogoditi bilo gdje, bilo kada i bilo kome, kaže Libero i zaključuje:

"Samo neka svi budu dobro i neka ta bolest prođe što lakše i čim prije da ponovo počnemo raditi, jer već nam je ionako svima ova godina teška".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter