PULA

Forum ponovno mjesto navijanja za "vatrene"


Glavni gradski trg, Forum još će jednom biti poprište nogometne euforije, u organizaciji Grada Pule, a na inicijativu novinara Hine Danielea Sponze. Puljani i mnogobrojni gosti moći će tako ponovno uživati u praćenju utakmica hrvatske nogometne vrste na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Veliki odaziv

- S obzirom na pozitivna iskustva s ranijih velikih nogometnih natjecanja kada je odaziv Puljana bio uistinu izniman, odlučili smo ponovno organizirati praćenje utakmica "vatrenih" na otvorenom. U ranijim slučajevima okupilo bi se dvije do tri tisuće Puljana, u Areni i do sedam tisuća posjetitelja, pa i sada pozivamo sve da nam se pridruže na Forumu gdje ćemo pratiti utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, kaže novinar Hine Daniele Sponza, idejni tvorac spektakla na otvorenom u organizaciji Grada Pule.

Konkretnije praćenje utakmica "vatrenih" na otvorenom počelo je, naime, prije četiri godine s prijenosima Svjetskog prvenstva, u Areni utakmicom Hrvatska - Brazil, a nastavilo se na Forumu tada, a i nakon dvije godine utakmicama Europskog prvenstva.

Prva utakmica već 16. lipnja

- Sada Puljani i brojni gosti našeg grada iznova mogu uživati u praćenju utakmica na Forumu u novom nogometnom spektaklu iz Rusije jer smo osigurali praćenje utakmica "vatrenih", kaže Sponza i ističe da će se utakmice Hrvatske reprezentacije na glavnom gradskom trgu pratiti 16. lipnja od 21 sat u srazu protiv Nigerije, te od 20 sati kada započinju susreti hrvatske nogometne reprezentacije 21. lipnja protiv Argentine, dok će 26. lipnja igrati protiv Islanda. Posjetitelji će utakmice pratiti na LED ekranu dimenzija 4,5x2,5 metara uz vrhunsko ozvučenje, za što će biti zadužena pulska Ara Electronic Igora Brenka.

- Cijelu nogometnu euforiji na Forumu pratit će i zabavni program, koji će startati sat vremena prije svake utakmice, a nastupat će voditelj i DJ Londero, uz pregršt navijačkih pjesama i rekvizita koji će podgrijavati atmosferu, najavljuje Sponza. (G. ROJNIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter