Vrijedna donacija

Boćari Istrijane dobili OPREMU ZA BOĆANJE VRIJEDNU 47 TISUĆA KUNA


Boćarski klub osoba s invaliditetom Istarske županije "Istrijana" dobio je vrijednu donaciju. Naime, jučer je članicama i članovima ovoga kluba u Dvorani sportova "Mate Parlov" predana sportska oprema za boćanje vrijedna čak 47 tisuća kuna. Specijalne sprave za boćanje i pet specijalnih setova boća za boćanje uručili su im predstavnici sponzora i donatora Kluba.

- Svima se njima od srca zahvaljujemo, kazao je Davor Komar, predsjednik "Istrijane" nabrojavši kao donatore gradove Pazin i Vodnjan, općine Kanfanar, Fažanu i Marčanu, Sportsku zajednicu Istarske županije i Grada Pule, zatim zajednicu sportskih udruga općina Marčane i Fažane, županijsku Sportsku zajednicu udruga osoba s invaliditetom, Udrugu udomitelja Istarske županije te pojedince i tvrtke - Gordanu Bartolić iz Čakovca, Martu i Nikolu Zdenković iz Zagreba, Teodoru Hajdenjak i Mirjanu Bartolić iz Pule te Geocop d.o.o. iz Rovinja i Cestu d.o.o. iz Pule.

Nakon primopredaje donacije, odigrana je se promotivna boćarska utakmica donatora te članova i članica Kluba, kao svojevrsna zahvalnica najtrofejnijeg boćarskog Kluba osoba s invaliditetom. (B. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter