halo glas istre

Zahvala Veterinarskoj ambulanti "Hajster": Velikim srcem i empatijom su najteže trenutke učinili lakšima i dostojanstvenim

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


U redakciju Glasa Istre javila se čitateljica s rječima hvale zaposlenicima Specijalističke veterinarske ambulante "Hajster" u Puli. Pismo prenosimo u cijelosti.

"Zasigurno svi ljubimci imaju posebno mjesto u srcima svojih ljudi... Nije bitno da li su krznati, pernati ili pak ljuskavi. Još manje je bitno da li su to ljubimci s pedigreom ili pak udomljeni s ulice ili iz azila. Kada se ljubimci razbole i kada im je potrebna pomoć, veterinari postaju njihovi heroji.

Heroji mog života i života mojih ljubimaca su predani djelatnici i profesionalci Specijalističke veterinarske ambulante "Hajster" iz Pule! 24 sata dnevno uvijek su tu... Svojim zavidnim znanjem, vrhunskom veterinarskom opremom i prostorom te svojim velikim srcem i empatijom koja je i najteže trenutke učinila lakšima i dostojanstvenim. Sve navedeno potaknulo me da im i na ovaj način kažem veliko hvala!", poručila je čitateljica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter