Veruda

Ove subote zadnje organizirano kvartovsko druženje. Donosimo detalje


Autor: Glas Istre
(Foto: Pulski filmski festival)

(Foto: Pulski filmski festival)


Zadnje organizirano kvartovsko druženje ove godine održat će se u subotu, 12. listopada, na Verudi na Trgu kralja Tomislava. Ovoga puta uz Decathlonove rekvizite i brojnu sportsku opremu koja je na raspolaganju od 10 do 15 sati stižu i party napuhanci od Zemlje zabave.

U 10.00 sati Pula Inline vodit će otvoreni sat rolanja, a Zelena Istra otvorit će sajam razmjene „TiDam – TiDaš” koji funkcionira po principu doniranja i preuzimanja predmeta, bez direktne razmjene. Žuti kišobran održat će kreativnu radionicu za djecu, a AB original breakdance radionicu. U 11:00 sati Martiniuss stiže sa svojom divovskom pticom Veleticom, Birikina izvodi predstavu „Prehlađeni kišobran”, Renata Jelenić održat će likovnu radionicu, a ženski rukometni klub „Arena” imat će prezentaciju sporta.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula u 11.30 održat će radionicu „Mali ljudi, veliki snovi: obiteljske pričaonice” koja predstavlja život tvorca Gospodara Prstenova – J.R.R. Tolkiena. Kroz jednostavan tekst i ilustracije djeci će se na pristupačan način prikazati njegovo odrastanje, ljubav prema jezicima i proces stvaranja priča. U 12.00 sati Belfast Food počinje s glazbenim nastupom, a za sami kraj u 13.00 sati Art Studio održat će radionicu kombinirane tehnike na platnu. Cjelodnevnu gastro podršku pružat će Frosty Bike i Fi'tino.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter