Vesela atmosfera

Manifestacija "Dođi u kvart" ima za svakog po nešto: Joga, žongliranje, breakdance...

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Dječje igralište između plavih i žutih nebodera na križanju Valturske ulice, Divkovićeve i Ulice Jurja Žakna, 5. listopada pretvorit će se u zabavni, kulturni i sportski centar zbivanja povodom održavanja manifestacije "Dođi u kvart – Vieni nel quartiere".

Od 10:00 sati moći ćete isprobati razne Decathlonove rekvizite, ali i pridružiti se otvorenom satu yoge koji će voditi Barbara Kešmer. Udruga ACT Hrvatska održat će likovno-literarnu radionicu povodom Međunarodnog dana učitelja pod nazivom "Učitelji koji život znače". AB Original tradicionalno će predstaviti breakdance tehnike kroz svoj nastup, a svi zainteresirani moći će se pridružiti i naučiti neke od tehnika.

Radionicu akrobacija na svili i radionicu sa štulama vodit će SvilArt Aerial Acrobatic. Glazbeni nastup u 11:00 sati imat će zbor umirovljenika "Zlatne godine". U istom terminu održat će se i dvije radionice – likovnu radionicu "Put oko svijeta" vodit će Renata Jelenić, a radionicu žongliranja i izrade cirkuskih rekvizita vodit će Martiniuss. Gradska knjižnica i čitaonica Pula u 11:30 sati će kroz radionicu "Mali ljudi, veliki snovi: obiteljska pričaonica" predstaviti Adu Lovelace, ženu koja je izumila prvi programski jezik.

Glazbeni nastup u 12:00 sati imat će punk rock band Saša 21 dok će nakon njih nastupiti zbor Cantus Populi. ART studio ponovno je pripremio zanimljivu radionicu mozaika na keramičkim teglama koja će se odviti u 13:00 sati. Za sami kraj kvartovskog druženja Žuti kišobran izvest će predstavu "Puna mi je kapa čarolija" u 14:00 sati.

Svi su programi besplatni i za sudjelovanje nije potrebna prijava, a "Dođi u kvart – Vieni nel quartiere" će se održati još 12. listopada na Verudi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter