Uspješna suradnja

Održan sastanak Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i srednjih škola Istarske županije

| Autor: Glas Istre
(Foto: UNIPU)

(Foto: UNIPU)


Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, dana 30. rujna, održalo je tradicionalni radni sastanak sa srednjim školama Istarske županije.

Sastanak na temu promotivnih aktivnosti Sveučilišta i suradnje sa srednjim školama održao se s ravnateljima/icama i predstavnicima/icama škola, a sa strane Sveučilišta govorio je rektor, prof. dr. sc. Marinko Škare, uz Ured za komunikacije, brendiranje i odnose s javnošću pri Sveučilištu, koji je tijekom čitave godine zadužen za promotivne aktivnosti Sveučilišta i praćenje rezultata istih.

Uspješna će se suradnja sa školama nastaviti u vidu obilazaka škola, online otvorenih sati te suradnje u vidu nadolazeće Smotre Sveučilište koja će se održati početkom prosinca u novim prostorima Sveučilišta.

"Sveučilište u zajednici" podrazumijeva snažnu suradnju, kako s poduzetnicima, tako i s čitavim odgojno-obrazovnim sustavom. Takva je suradnja temelj uspješne i kontinuirane komunikacije, integracije te pozitivnih zajedničkih rezultata, a u svrhu svjetlije budućnosti za nove generacije učenika i studenata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter