usprkos tmurnim oblacima

VELIKA FOTOGALERIJA / Napokon smo dočekali "Pulsku noć". Evo kakva je atmosfera u gradu

| Autor: Jelena Milović


Sad već tradicionalna "Pulska noć – Notte Polese" održava se večeras u centru grada na nekoliko lokacija. Nakon što je prvotni termin odgođen zbog lošeg vremena, čini se da je danas ipak nešto povoljnija situacija s vremenom, barem u trenucima kada smo prošetali gradom. Vrijeme baš nije kao naručeno, kiša lagano prijeti, a saznajemo da su rijetke kapi kiše neke naše sugrađane već ponukale na odustajanje, međutim ne i većinu. Šušur po ulicama stvaraju danas uglavnom domaći, nakon netom završene ljetne sezone, kad su ulicama prevladavali turisti.

Ne možemo reći da je po gradu velika masa ljudi, ali oni koji su došli, odlično se provode. Naime, na tri pulske lokacije građani se zabavljaju uz glazbeni program; na Forumu, Portarati i Tržnici. Mislilo se i na najmlađe pa su za djecu na Giardinima postavljeni besplatni napuhanci, a osim djece, moglo se taki čuti, ovom su ponudom jako zadovoljni i njihovi roditelji.

Uz glazbeni program na Tržnici za koji su zaduženi Franko Krajcar i Indivia Band te Band Fiesta, za sve posjetitelje tu je i bogata gastro ponuda po prigodnoj cijeni koja je nastala u suradnji s tvrtkom Avenue d.o.o. Prije negoli je palo tih par kapi kiše, na štandu nam kažu da su gužve bile poprilične, posebno za sardele. Međutim ni brodet nije posjetiteljima bio mrzak.

Na Portarati publiku večeras zabavlja The Primotajo Blues Band i Alen Vitasović dok je za dobru atmosferu na Forumu zadužen Duo Sunrise i Manouche de mar. Povodom održavanja „Pulske noći” Grad je omogućio besplatno parkiranje tijekom cijelog dana i večeri na svim parkirališnim lokacijama i u svim parkirališnim zonama (osim u zonama Holders only).

Također, dobro je znati da i autobusi Pulaprometa večeras prometuju do ponoć potpuno besplatno. Stoga požurite do grada na još jednu Pulsku noć.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter