urbani vrtovi na lošinjskoj

Gradonačelnik Zoričić donio odluku o utvrđivanju liste kandidata za davanje na korištenje vrtnih parcela

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Gradonačelnik Pule Filip Zoričić donio je Odluku o utvrđivanju Liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj.

Tom Odlukom gradonačelnik utvrđuje bodovnu listu kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje, a sve prema prijedlogu Povjerenstva za pregled i bodovanje zahtjeva podnesenih po 1. Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj nakon što je Povjerenstvo pregledalo sve podnesene prijave na 1. Javni poziv i bodovalo sve prijave podnositelja zahtjeva koji ispunjavaju uvjete.

Svi podnositelji zahtjeva ostvarili su direktnu mogućnost korištenja vrtne parcele te će se s njima sklopiti ugovor o davanju na korištenje vrtne parcele na obradivom zemljištu u roku 20 dana od dana objave Liste kandidata na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Pule.

Odluku o utvrđivanju liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj može se pronaći na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater