mensa

U Puli testiranje inteligencije na FET-u

| Autor: Glas Istre
(Foto: Mensa)

(Foto: Mensa)


Na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" održat će se 29. lipnja prvo testiranje inteligencije nakon godinu i pol.

Iz Hrvatske Mense posebno pozivaju učenike i studente da se prijave jer ostvaruju pravo na popust za testiranje.

- Pozivamo zainteresirane da se prijave na subotnje testiranje inteligencije koje će se održati na FET-u, te pritom saznaju nešto novo o sebi. Testiranje u Puli, kao i u ostalim gradovima slične veličine, dio je višegodišnjeg plana održavanja testiranja u većim regionalnim središtima s ciljem širenja mreže članova diljem cijele države, ističu iz Odjela za organizaciju testiranja Hrvatske Mense.

Prijava na testiranje moguća je putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, na kojem se može pronaći više informacija o testiranju, a na kojima primarni cilj nije postati članom Hrvatske Mense, nego testirati inteligenciju, što se i naglašava na svakom testiranju. Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja.

Testovi inteligencije koji se koriste su rodno i dobno neutralni, zasnivaju se isključivo na slikama, te za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, razina obrazovanja niti znanje jezika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter