IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA

Nezavisna lista Bernarda Mostarkića predstavila svoj program

| Autor: Tea Tidić
Bernard Mostarkić

Bernard Mostarkić


Među kandidatima koji su u "borbi" za vijećnike Mjesnog odbora Kaštanjer ove nedjelje, 18. veljače, je i Nezavisna lista Bernarda Mostarkića, "Za naš kvart", koja će se naći pod brojem 3.

- Jedanaest ljudi iz ovog pulskog naselja odlučili su svojim sugrađanima reći kako vrijedi pokušati učiniti nešto samostalno za bolji život u kvartu. Izađite na izbore za Mjesni odbor Kaštanjer i dajte svoj glas "Za naš kvart", poručuju iz Nezavisne liste Bernarda Mostarkića.

Na listi su, uz Bernarda Mostarkića, nalaze i Robert Tenčić, Tamara Lakat, Sanja Percan - Ivanek, Mateja Sponza, Gordana Sponza, Maja Ravnić Radola, Goran Radola, Sebastian Žiković, Zlatko Ivanek i Ana Orlić.

- Zalagat ćemo se za poboljšanje prometne infrastrukture, zbog veće sigurnosti pješaka, ali i ostalih sudionika u prometu, prvenstveno djece Osnovne škole Kaštanjer, za uređenje zelenih površina i nogostupa, rješavanje problema odlaganja smeća, posebice kontejnera i polunadzemnih spremišta, te ćemo aktivno pozivati gradonačelnika i njegove suradnike na suradnju u našem mjesnom odboru. Želimo samo najbolje za naš kvart!, poručuje Mostarkić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter