od danas

Mijenjaju se vozni redovi više Pulaprometovih autobusnih linija

| Autor: Marina Vukšić
(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Danas započinje zimski model prometovanja autobusa Pulaprometa. Izmjena će biti izvršiti na liniji 1 (Šijana - Stoja - Šijana), liniji 5a (Giardini - Štinjan - Puntižela - Štinjan - Giardini), liniji 6 (Jadreški - Valkane - Jadreški) i na liniji 25c (Pula - Medulin - Ližnjan - Pula).

Svi polasci linije 1 (Šijana - Stoja- Šijana) zadržavaju satnice polaska s Autobusnog kolodvora i trajati će 25 minuta u jednom smjeru odnosno 50 minuta za cijelu liniju čime se polasci sa Stoje pomiču za 5 minuta ranije. Rano jutarnji polasci u 05.15 i 05.45 kao i kasnovečernji polasci u 22.05 i 22.45 zadržavaju trajanje linije od 20 minuta u jednom smjeru odnosno ukupno trajanje od 40 minuta.

Linija 5a (Giradini - Štinjan - Puntižela - Štinjan - Giardini) postaje linija 5 (Giardini - Štinjan - Giardini), zadržava ista vremena polaska s početnog stajališta i ne vozi više do Hidrobaze i Puntižele već od Šuride prometuje Fažanskom cestom do Pule.

Linija 6 (Jadreški - Valkane - Jadreški) zadržava ista vremena polaska iz Jadreški, ali se vrijeme povratka s Valkana pomiče za 5 minuta kasnije, osim za polazak u 06.20 za koji se vrijeme trajanja linije ne mijenja.

Na liniji 25c (Pula - Medulin - Ližnjan - Pula) ukida se polazak u 22.00 sata iz Pule i 22.40 sati iz Medulina radnim danom, subotom i nedjeljom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter