u titovom parku

Počela izgradnja ovogodišnjeg Vinskog grada

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
(Snimio Milan Pavlović)

(Snimio Milan Pavlović)


Titov park već dugi niz godina u ljetnim se mjesecima pretvara u veliku oazu urbanog večernjeg druženja i zabave brojnih Puljana i gostiju najvećeg istarskog grada.

Lokacija je prije nekoliko godina prepoznata i idealno uklopljena u atmosferu koja u Puli vlada tijekom održavanja Pula Film Festivala, no odličan odaziv s kojim je ta inicijativa dočekana kumovao je tome da Titov park i van festivalskog termina na dalju vrijeme postane i ostane jedan od najomiljenijih eno i gastro ljetnih hot spotova Pule.

(Snimio Milan Pavlović)(Snimio Milan Pavlović)

Dobra iskustva stvorila su tradiciju, pa će se tako pod krošnjama impozantnih platana i borova i ovoga ljeta družiti uz neka od najboljih istarskih i hrvatskih vina, te maštovite kreacije majstora street food kuhinje.

(Snimio Milan Pavlović)(Snimio Milan Pavlović)

Uoči početka ovogodišnjeg festivala sezonu otvara u četvrtak, 13. srpnja, Vinski grad, a premda je do tog datuma ostalo još dosta dana vrijedni organizatori već su krenuli s pripremama. Postavlja se daščana podloga kojom će se zaštiti parkovne površine i trava, a nakon što ovogodišnji vinski grad bude izgrađen nema sumnje da će Titov park i ovog ljeta postati epicentar večernjeg društvenog života Pule.

(Snimio Milan Pavlović)(Snimio Milan Pavlović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter