ČESTITKE!

Učenici Gimnazije i Lipe uspješni na županijskim natjecanjima

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Pulski gimnazijalci pod vodstvom mentora Marka Kalčića

Pulski gimnazijalci pod vodstvom mentora Marka Kalčića


Pod mentorstvom profesora Marka Kalčića, pulski gimnazijalci ostvarili su zapažen rezultat na županijskom natjecanju iz francuskog jezika, održanom u OŠ Vladimira Nazora u Rovinju. U kategoriji Gimnazije početnici učenici pulske škole osvojili su sljedeća mjesta: prvi je Mihael Modrušan (3.d), druga

Barbara Božac (4.f), treći Patrick Uzon (3.f), a četvrta Matea Kegelj (3.f). Prema postotku riješenog testa, učenik Mihael Modrušan bit će predložen za državno natjecanje. U kategoriji strukovnih škola u francuskom su uspješne bile i učenice Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu pod mentorstvom profesorice Marine Šebešćen: Ana Kuhar je prva, a drugo mjesto pripalo je Eni Grahović.

Gimnazijalci su, pod mentorstvom profesorice Virne Buršić, bili uspješni i na županijskom natjecanju iz talijanskog, održanom u Srednjoj školi “Vladimir Gortan ” u Bujama. U kategoriji A Paola Šuškić (4c) osvojila je prvo, a Lana Koroman (4c) drugo mjesto. U kategoriji C Chiara Biasiol (4e) je druga, a Marika de Gravisi (4e) peta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum