značajni zahvat

Počela kompletna obnova Mutilske ulice u Puli: Trajat će 120 dana

| Autor: Glas Istre
Mutilska ulica (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Mutilska ulica (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Radove na kompletnoj obnovi Mutilske ulice, koji su počeli danas, 1. veljače, obišli su gradonačelnik Filip Zoričić i p.o. pročelnica Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom Anja Ademi sa suradnicima, direktori Vodovoda Pula Edo Krajcar i Pragrandea Kristijan Benčić te predstavnici izvođača radova na ovom značajnom projektu, izvijestili su danas iz Grada Pule. 

Riječ je o značajnom zahvatu izvanrednog održavanja instalacija i prometnice, odnosno radovima u dužini zahvata od 500 metara kojima je predviđena zamjena postojećih kanalizacijskih cijevi i vodovodne mreže te sanacija 100 metara potpornog zida. Po završetku svih radova navedena prometnica i nogostupi će se u cijelosti asfaltirati. 

Izvođač radova je trgovačko društvo TGT Adriatik d.o.o., s kojim je potpisan ugovor na iznos od 346.320,35 eura bez PDV-a. Osim navedenog izvođača, koji će izvoditi pretežno zemljane radove i radove na dobavi kanalizacijskih cijevi, montažerske  radove izvodit će trgovačka društva Pragrande i Vodovod-Pula.

Radovi izvođača TGR Adriatik d.o.o. je 90 dana, a sanacija prometnice koju izvodi Cesta d.o.o. potrajat će još 30 dana.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter