nadstandardna kvaliteta

VIDIKOVAC RESIDENCE: Projekt koji je oduševio domaće i strane kupce

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Stambeni kompleks Vidikovac Residence

Stambeni kompleks Vidikovac Residence


Početkom godine na Novoj Verudi počela je gradnja stambenog kompleksa Vidikovac Residence koji će u najpoželjniji dio Pule smjestiti stanove nadstandardne kvalitete. U tri mjeseca službene prodaje, prodano je skoro 60% svih stanova kompleksa Vidikovac Residence kojega čini 38 stanova.

Izgradnja ide po planu

  • Vrlo smo zadovoljni   trenutnom izgradnjom jer napreduje po očekivanjima, rekao je voditelj projekta Vedran Ferlin. Desni dio stambenog kompleksa je u zaključnoj “roh bau” fazi. Završetak izgradnje bit će, kao što je planirano, u lipnju 2023, a lijevi dio nekoliko mjeseci kasnije.

Najbolja kvaliteta

Prema Ferlinu, nekoliko je čimbenika koji izdvajaju stanove Vidikovac Residence od ostalih. Svi stanovi pružat će potpuni komfor - talijanski parket velikih dimenzija, prvoklasne talijanske pločice, podno grijanje i toplu vodu putem toplinske pumpe u svakom stanu, klima uređaj u svakoj sobi sa samo jednom vanjskom jedinicom po stanu. Dakle, režijski troškovi bit će vrlo niski. Vanjske jedinice smještene su na krovištima “da nigdje ne kvare izgled pročelja fasade”. Na taj način je osiguran I servis bez potrebe ulaska u stanove.

gg

Siguran boravak

Tu su i protupožarna i protudimna vrata, troslojna stakla, prvoklasni Schindler liftovi u svakom ulazu, fasada s kamenom vunom sa završnom silikon fasadom te još mnogo sitnica i detalja koje utječu na kvalitetan i siguran boravak.

-U izgradnji kompleksa vodilo se računa i o orijentaciji svakog ulaza i stana te veličinama otvora kako bi se stanarima osigurala privatnost i najveća moguća količina sunčeve svjetlosti tijekom dana. Vanjski natkriveni parking nudit će i utičnice za buduće punjenje električnih automobila, primjerice - cijeli kompleks imati će A-certifikat, najučinkovitije korištenje energije, dodaje Ferlin. Čini se da se promišljeno planiranje isplatilo što se vidi po broju prodanih stanova

Uspješna prodaja stanova

-Nakon uspješno završene predprodaje i početkom službene prodaje, možemo biti zadovoljni i   nastavkom prodaje stanova na projektu Vidikovac Residence, rekao je voditelj prodaje Jaka Petek.

Po njegovom mišljenju, buduće stanare privukla je lokacija i kvaliteta projekta jer su ovi stanovi stvarno iznad standarda. U Puli takvih stanova jednostano - nema. Osim toga, kompleks se nalazi na odličnoj lokaciji - u blizini Marine Veruda, gradskih plaža i obilaznice - bolju lokaciju teško je zamisliti.

gg

Prodaju stanova u projektu Vidikovac Residence vodi agencija za nekretnine Premium nekretnine. Više informacija dostupno je na web straniciwww.vidikovac-residence.hr I na e-mail adresi [email protected] ili na broju telefona +385 91 903 2428. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter