muzika i škola

Let’s Play u Yamaha Music School Pula!

Unikatna YMS metoda podučavanja glazbe, isprobana na preko trideset milijuna osoba u svijetu, nakon Rijeke, Zagreba, Čakovca, Zadra i Šibenika - dolazi u Pulu u listopadu 2024.

(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Unikatna YMS metoda podučavanja glazbe, isprobana na preko trideset milijuna osoba u svijetu, nakon Rijeke, Zagreba, Čakovca, Zadra i Šibenika - dolazi u Pulu u listopadu 2024.

Širenje muzikalnosti, znanja i sposobnosti u motivirajućem i zabavnom okruženju, no s jasnom strukturom, knjigama i pratećim audio materijalima, misija je Yamaha Music School sustava koji kaže da ne postoje nemuzikalne osobe, samo neotkriveni talenti. Dapače, misija je otvoriti prostor unutarnjem pozivu, povezati ljude čarolijom glazbe i ostvariti preduvjete za tu vezu za čitav život.
Iako metoda preferira grupnu, ne isključuje individualnu nastavu. Primjenjiva je za sve osobe od osam i više godina, bez gornje dobne granice. U sustavu YMS Hrvatska imamo polaznike svih generacija.

Programi 8+ koji kreću u Puli su: bubanj, bas gitara, električna i akustična gitara, klavijature, klavir, flauta i pjevanje! 

Programi za djecu, priprema za 8+ programe, kreću od 1,5 godine (Hobby), 4 godine (Music Parade) i 6 godina (Music Adventure).

and2

“S velikim zadovoljstvom nakon nekoliko godina promišljanja ponudit ćemo u Puli naše programe. Sretni smo s krasnom lokacijom u Domu hrvatskih branitelja. Pula je grad koji živi glazbu i siguran sam da ćemo i mi pridonijeti, u žanrovima moderne glazbe koji su naš fokus, širenju interesa za bavljenjem glazbom. Već sada imamo preko 800 aktivnih učenika u sustavu u Hrvatskoj i radujemo se svakom osmjehu naših polaznika - u učionicama ili nastupima. Ne razvijamo isključivo glazbenike koji reproduciraju glazbu, već i one koji će glazbom izraziti svoje misli i ideje. Drago nam je da stanovnici Pule i okolice već sad reagiraju pozitivno na naš dolazak. Cilj nam je izvrsnost, hvala vam na povjerenju!”, poručuje Olja Dešić, master licencor Yamaha Music School sustava za Hrvatsku, BiH i Srbiju.”

and3

Licencirani mentori i kurikulum

Mentori prolaze ispite i metodičku obuku, a nastavni sadržaj, udžbenici i instrumenti razvijeni su po najvišim standardima. Emocija je istinski pokretač i tome Yamaha daje naglasak u svom programu. YMS nudi moderno gradivo na instrumentima koji polaznike, svi osim puhaćih, čekaju u učionici.

Grupni rad je unikatni način zajedničkog učenja i muziciranja, koji razvija timski duh, kreativnost i socijalne vještine, a to to je posebno naglašeno i u kurikulumu i metodi Yamaha Music School. No i individualni polaznici su dobrodošli! 

Kako upisati?

Posjetite yamahamusicschool-pula.com i pregledajte ponudu programa, ili posjetite Facebook stranice škole.
Nastava započinje 15.10.2024. godine, u Leharovoj 1, u Domu hrvatskih branitelja, na 1. katu.
Dan otvorenih vrata je 5.10.2024.!

Obavezna je online predbilježba, koju ćete također pronaći na web stranici yamahamusicschool-pula.com

Ili nazovite 072 370 370. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter