IZVANREDNA PRESSICA

KUJUNDŽIĆ STAVIO MANDAT NA RASPOLAGANJE: "Sve sam stekao pošteno. Imao sam težak put"

| Autor: Portal Glas Istre

"Najlakše bi bilo dati ostavku, ali moj moral i kredo mi ne daju. Pobijedile bI interesne skupine. Stoga  stavljam mandat na raspolaganje, da dobijem vremena da dokažem kako su nastale nekretnine i da sam na sve platio porez", rekao je između ostaloga Kujundžić u obraćanju javnosti. 

"Kriv sam što sam pogrešno ispunio imovinsku karticu. Sve sam stekao pošteno, nisam opterećen formom. Diskreditira se moj integritet, moji prijatelji. A sve bez činjenica i saslušavanja druge strane", rekao je Kujundžić, dodavši da će tražiti zaštitu pravnih tijela s ciljem da se u budućnosti spriječe ovakvi linčevi.

"Premijer je pokazao razumijevanje za mene. Zato mi je dao vremena da se pripremim na odgovaranje na optužbe. Vjerujem da će tijela države sve provjeriti i da će pravda u ovoj državi funkcionirati. Premijer može donijeti odluku ove sekune, a može biti i dva, pet, šest dana", rekao je Kujundžić.

Prenio je i riječi premijera koji mu je, kako tvrdi, rekao da razumije da je riječ o hajci i da bi bilo dobro da se malo odmakne da prestanu napadi na njega i obitelj.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter