SLUČAJ NEKRETNINE

IZVANREDNA PRESSICA MINISTRA KUJUNDŽIĆA: Ostavka mi ne pada na pamet! Već sam prebolio jedan karcinom, čekam drugi, ili leukemiju

| Autor: Portal Glas Istre

Nakon nejasnoća u njegovoj imovinskoj kartici i neugodnosti koje je doživjela novinarka Slobodne Dalmacije kada je na terenu snimala jednu od nekretnina, ministar zdravstva Milan Kujundžić održao je danas konferenciju na novinare na kojoj je rekao da mu podnošenje ostavke ne pada na pamet.

"Ali ako sam negdje rekao neki pogrešan broj, ja mogu otići. Imam se gdje vratiti", rekao je Kujundžić, inače vrhunski liječnik, koji je naglasio i da je prije dolaska na mjesto ministra imao "oko 50 posto veću plaću". 

Tijekom pressice ministar je rekao i da mu privatna poliklinika ne radi, a jedini posao kojeg obavlja dodatno, uz ministarski, jesu operacije najtežih pacijenata, onih s tumorima jetre i gušterače, u KB Dubrava.

"Stalno se zračim i već sam prebolio jedan karcinom. Čekam kad će drugi, ili leukemija", rekao je Kujundžić, dodavši da za taj posao dobiva nula kuna.

Veći dio pressice vrtio se oko novca s kojim je Kujundžič kupio silne nekretnine, a on je objašnjavao da je dizao puno kredita i da supruga i on imaju velike plaće, pa su u posljednjih 10-ak godina zaradili oko 5 milijuna kuna, a jednako toliko, kako je istaknuo, su platili poreza i drugih davanja. 

Odgovarao je i na pitanja o čovjeku koji mu je pozajmio novac za posljednju nekrenitnu koju su kupili supruga i on.

"Miro Palac je moj prijatelj još iz studentskih dana, on ima dvije ljekarne u Zagrebu od prije i ne znam kako bih mu mogao pogodovati", rekao je Kujundžić.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter