fair play lista

Flego zaigrao nogomet i poručio: Zaustavljamo konzervativni marš na slobodnu Europu

| Autor: Glas Istre
(Foto Valter Flego Office)

(Foto Valter Flego Office)


Podijeljeni u dva tima, kandidati liste broj 9 obilježili su Dan državnosti nogometnom utakmicom. Tom je prilikom nositelj Fair play liste 9, kandidat broj 1 Valter Flego izjavio:

- Svim hrvatskim građanima čestitam Dan državnosti! Svim vjernicima čestitam blagdan Tijelova! Sportski događaj kojeg smo danas upriličili, baš na ovaj dan, je za mene slika Hrvatske i Europe koja je izgrađena na suživotu, miru i poštivanju manjinskih zajednica. Željeli smo građanima pokazati da se i u sportu i u politici treba igrati na pobjedu, ali uvijek pošteno, uvijek fair play.

Flego je dodao da su kandidati obje momčadi igrali na pobjedu, ali poštujući pravila.

(Foto Valter Flego Office)(Foto Valter Flego Office)

- Današnji je dan, ali i cijela naša izborna kampanja, u skladu s onime kako živimo svaki dan – u miru, različitosti i otvorenosti. Duh fašizma ponovno se osjeća u Europi. Čujemo ovih dana svakakve ideje krajnje desnice. U Hrvatskoj od strane DP-a i Mosta, ali i drugim članicama Unije poput Njemačke i Francuske.

Skretanje Europe udesno je velika opasnost! Zato je važnije nego ikad izaći 9.6. na izbore, na referendum o budućnosti Europe. 9.6. zaustavljamo konzervativni marš na slobodnu Europu! Naša je lista broj 9 glas otvorene, liberalne i progresivne Hrvatske, zaključio je Flego.

Kandidat broj 12 na listi broj 9 Milorad Pupovac izjavio je:

- Današnji smo praznik proslavili na svoj način, u jednoj fair play utakmici u kojoj nema zamjeranja. Nogometnom igrom simbolično pokazujemo i kakvu igru želimo u politici. Igru u kojoj nema viška ljudi ni stranaka i svi su dobrodošli, osim onih koji bi dijelili i izbacivali.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter